Mlada dizajnerica Andrea Zvono osim kreiranja odjeće ”bacila” se i na kreiranje kožnih torbi i remenja.

”Uz haljinu s mojim potpisom, mogu se odmah i kreirati i torba kao i odgovarajući remen. Sve na jednom mjestu. Uz kožne torbe i remene još će se u ponudi naći i kožne narukvice”, otkrila nam je mlada dizajnerica.

Ovim pothvatom mlada dizajnerica je proširila ponudu modnih dodataka sa svojim imenom.

Andrea je nedavno ostvarila dugogodišnji san, te krajem srpnja otvorila butik u Dubrovniku, koji se nalazi u Pemo centru na drugom katu.

”U butiku su izložene moje kreacije,ali radimo i haljine po mjeri. Sada mi je plan napraviti svečane haljine za nadolazeće blagdane i maturalne zabave”, rekla nam je Andrea.

Andrea je završila Callegari talijansku školu mode i dizajna, smjer modni kreator/stilist, a iza sebe ima brojne revije, te gostovanja, a između ostalih, i sudjelovanje na reviji Vjenčanja u Splitu, Zadar Fashion nightsu, Riječkim stepenicama, te na Nivea BH Fashion weeku koji se održao u Mostaru.

Andrea je svoju prvu modnu reviju imala sa 17. godina, a njezine kreacije nosila su poznata brojna lica, poput Aleksandre Grdić, Ivane Ergić, Maje Cvjetković, Antee Kodžoman, Petre Maroje, Lorene Čavar, Kristine Lumbar, Sonje Kovač, Fani Stipković, Ines Španje, Renate Sopek, Ive Dragović, Vanje Halilović, Hane Hadžiavdagić-Tabaković, Pamele Ramljak, Franke Batelić i mnogih drugih.

”Moje kreacije su jednostavne,opet jako primijećene i zanimljive, što je najbitnije nosive i po danu, a naravno po noći. Za svakoga ima nešto,od haljina, majica, suknji, kompleta(hlače-sako) i dugih haljina”, opisala je Andrea svoje kreacije.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.