Kada je shopping u pitanju svi mi imamo svoje prekršaje. Kupovina stvari koje nam ne trebaju rezultat su granatiranja modnih kuća prekrasnim stvarima.

Nemojte žrtvovati stvari koje su vam uistinu potrebne za fashion krpice. To ne znači da nećete biti fashion ako ih ne kupite. Koliko god se klanjali modi shopping treba uzeti za ozbiljno. Par Isabel Marant čizmica sigurno nije bitniji od vaše stanarine i mjesečne prehrane. Najbolji način kako bi se oslobodili krivnje odvojite svaki mjesec za njih i na kraju ih slatko kupite.

Naučite kupovati u skladu s vašim načinom života. Nema nista loše u tome častiti se dizajnerskim stvarima,ali nemojte ako vam te stvari ne odgovaraju jer uzalud trošite novac na stvari koje necete dobro iskoristiti. Pravilo broj jedan modne biblije kaze ne kupujte za Instagram. Nažalost to je svijet u kojem živimo,ali prvo si postavite pitanje kupujete te li neku stvar jer vam se jaaaako sviđa ili da drugi znaju da ju imate.

– Loša navika je također kupovanje istih stvari. Ako imate pet prugastih košulja možda trebate mućniti glavom da vam šesta ne treba.

– Ne završavajte kupovinu ako niste kupili bar dvije basic stvari.

– Crne boje nije nikad dovoljno za vaš ormar.

– Kupovinu odjeće koju je nedavno kupila ova i ona prijateljica zaboravite.

– Navika koju bi ste trebali prakticirati jest da otvorite Pinterest i ukucate street style inspiration.

Sretno!

Anin rad možete pratiti na njenom modnom blogu Lovidovi

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.