Nevladina organizacija Snaga Mladih/Youth Power i Budi Muško Klub Mostar pripremaju zanimljivu akciju povodom Dana žena. Akcija će se održati na ulicama grada gdje će članovi Budi Muško Kluba prolaznicima dijeliti kutijice u kojima će se uz slatkiš nalaziti biografije žena koje su aktivne u društvenoj zajednici Bosne i Hercegovine.

Akcija će pored isticanja vrijednosti i važnosti žene približiti građankama i građanima ideologiju i rad Budi Muško Kluba u Mostaru, osnovanog 2009. godine.

Klub djeluje u sklopu organizacije Youth Power / Snaga Mladih iz Mostara i okuplja srednjoškolce/ke koji zajedno izgrađuju vrijednosti ”pravog muškarca” –muškarca koji nije nasilan i vodi zdrav život u kojem se poštuje žena.

U kutijicama će se naći objašnjenje na koji način utjecajne žene našeg društva doprinose društvenim promjenama.

Ova inicijativa potaknuta je idejom mladih muškaraca Budi Muško Kluba Mostar s ciljem da se pored darivanja na 8. ožujak neke od značajnih žena promoviraju u lokalnoj zajednici na inovativan način.

Akcija će se održati na ulicama Mostara na kojima će članovi/ce Budi Muško Kluba Mostar dijeliti kutijice sugrađanima.

Djevojke i momci iz ovog kluba nalazit će se ispred i unutar Mepas Malla te na ulicama grada. Predlažu vam da u nedjelju ožujka poslije 12:00 sati prošetate do Mepas Malla i doznate što to imaju za vas.

Pored spomenute akcije bit će organizirana večernja zabava ”Flower Floor” u Omladinskom kulturnom centru Abrašević na kojoj će glazbu puštati dvije mlade dame Dj Marina Mimoza i Selecta Sanja/lica.

Budi Muško Klub Mostar djeluje u sklopu projekta ”Inicijativa mladića – Promoviranje zdravijih životnih stilova među mladima u BiH ospravajući rodne stereotipe”. Projekt je podržan od strane Vlade Švicarske i OAK Fondacije. Projekt se implementira uz podršku CARE International Balkans i partnerskih organizacija: Snaga Mladih / Youth Power iz Mostara, Perpetuum Mobile iz Banja Luke i Asocijacija XY iz Sarajeva, priopćeno je.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.