Udruga Minores želi školarcima iz socijalno ugroženih obitelji na području Mostara i okolice osigurati bezbrižan početak školske godine. Stoga, organiziraju akciju prikupljanja školskog pribora.

”Kao i svake godine do sada, želimo, uz Vašu pomoć, pomoći djeci i mladima iz naših obitelji da im početak školske godine prođe što ljepše i bezbolnije. Ovaj put se prikuplja školski pribor: od olovaka do školskih torbi, bilježnice, zadaćnice i sve što je djetetu potrebno da prati nastavu i uči bez onih ikakvih vanjskih prepreka. Trenutno na popisu imamo 31 učenika i učenicu koji pohađaju osnovnu ili srednju školu”, navode iz Minoresa.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u ovom projektu mogu se slobodno javiti u inbox Facebook stranice. Svatko će u inboxu dobiti okvirne podatke jednog učenika ili učenice te što im je od školskog pribora najpotrebnije.

”Nakon što sve prikupimo, podijelit ćemo našim školarcima. Pozivamo sve Vas koji ste u mogućnosti da nam se pridružite akciji i da pomognete djeci i mladima da im nova školska godina krene lakše i s manje stresa. Zahvaljujemo unaprijed”, navode iz Minoresa.

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.