Adrijana Gavrić voditeljica emisije ”Veče sa ženama” otkriva tko sve gleda njezinu emisiju, te koje su teme emisije bile nejuspješnije. Također je i otkrila koje priče će gledatelji imati priliku vidjeti u budućnosti.

Talk show ”Veče sa ženama” emitira se svega tri mjeseca a već je stekao veliku naklonost gledateljstva. Jesi li zadovoljna rezultatima i jesi li očekivala dobar feedback?

Da, za kratko vrijeme emisija ”Veče sa ženama” je stekla veliku naklonost gledalaca. S obzirom da se bavimo laganim i zanimljivim temama moram priznati da jesam očekivala da ćemo zaintrigirati gledateljstvo i brzo ih naviknuti da se srijedom u 21h druže sa nama. Dosta ljudi nam se javlja sa pohvalama. Obično daju kritike kako im je drago što konačno u BiH ima neka ležerna i zabavna emisija bez žutila, što nam je i bio cilj.

Gledaju li te radije žene ili muškarci?

Iako se emisija zove ”Veče sa ženama” mislim da je podjednako gledaju i muškarci i žene. Uostalom, rado nam gostuju i muškarci i uključuju se u analizu nekih pitanja koja se tiču samo žena, ali nerijetko i muško-ženskih odnosa.

Koliko si ispunila obećanje dano na početku da ćeš ponuditi i korisne savjete muškarcima iz domena muško-ženskih odnosa?

Mislim da sam ispunila obećanje. U svakoj emisiji su mogli naučiti više o ženama, kao npr. saznati zbog čega gladuju, na što su ljubomorne, zašto se nisu udale, što vole a što ne, što je za njih romantika.

S obzirom da aktualizirane teme u emisiji podrazumijevaju da gosti otvoreno govore i o osobnim iskustvima na osnovu kojih su formirali stavove i mišljenja koja iznose, koliko su spremni podijeliti svoju intimu?

To nije nužno. Nikada nisam tražila od gostiju da iznose svoje privatne živote. No, s obzirom da je atmosfera u studiju uvijek opuštena nekako se i gosti opuste i iskreno pričaju o svom životu. Bilo je i onih koji nisu htjeli uopće pričati o privatnom životu, pa su iznosili stavove iz svog okruženja što je isto bilo jako zanimljivo.

adriana-gavric

Postavljaš li im ponekad i škakljiva pitanja i bojiš li se njihovih reakcija?

Ukoliko mislite da je škakljivo pitanje: da li ste ljubomorni ili jeste li sa nekim bivšim ostali u korektnim odnosima? i slično, onda postavljam škakljiva pitanja. Ali, mene ne zanima privatni život mojih gostiju, već mišljenja na zadatu temu. Trudim se da ne pređem granicu koja bi nekom bila neugodna.

Najuspješnija tema, emisija iz tvog uredničko-voditeljskog osvrta je…?

Bilo ih je dosta. Skromna sam, zar ne?! Ipak, izdvojila bih kao najzanimljivije realizirane teme: Kako popraviti muškarca?!, Neženje, Ljubav na poslu i Neudate u 30-tim.

U projektu blisko surađuješ sa urednicom i producenticom Amrom Ekmečić. Koliko ti njeno dugogodišnje iskustvo znači u pripremi i realizaciji emisije?

Jako puno. Amra ima toliko iskustva i znanja pa pomno slušam njene savjete ali i kritike. Drago mi je da pored sebe imam nekog toliko iskusnog tko mi zaista može pomoći.

Koga bi voljela ugostiti i koje nas priče očekuju u nastavku sezone?

Svi su mi gosti do sada zaista posebni, svako na svoj način, i samo želim da taj trend i zadržimo. U nastavku sezone i dalje ćemo se baviti muško-ženskim odnosima, a u skorije vrijeme donosimo priče: Ima li brak rok trajanja?! Veza na daljinu! Kako oprostiti prevaru?!

 

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.