Zavođenje muškaraca često može biti prilično frustrirajuće iskustvo jer ako pokušate sa suptilnim igricama, velike su šanse da oni to jednostavno – neće shvatiti i sav trud vam ode uzalud.

No, zato su tu neki trikovi koji pale uvijek, nisu pretjerano očiti, ali su ipak dovoljno jasni čak i najbedastijem muškarcu.

Evo 7 stvari na koje muškarci padaju:

Gola ramena – seksi do bola, a kod muškaraca budi želju za zaštitom i isticanjem svoje muževnosti, baš ono što želite

Grickanje usnice – usne su jedan od prvih dijelova tijela koje muškarci primjećuju na ženi, a ne treba ni govoriti koliko će tu pomoći crveni ruž. Kad ustanovite da je pogled muškarca koji vam se sviđa na vašim usnama, gricnite ih – zavodljivo je i pokazuje ranjivost, na što frajeri polude.

Pogled preko ramena – uobičajena poza filmskih diva nije takva bez razloga, jer tajanstven pogled preko ramena privlači muškarce kao svjetlo noćne leptire.

Prekrižene noge – glatka koža ženskih nogu pravi je magnet za muškarce, a kad se prekriže u suknji koja više skriva nego otkriva… znate i same da će privući pažnju.

Samouvjeren hod u štiklama – to jednostavno raspamećuje jer em se bokovi snažno njišu, em su noge istaknute u svoj svojoj dužini.

Smijeh – iskren i neobuzdan smijeh jednostavno razoružava muškarce koji gube razum u takvim trenucima, no mora biti stvarno iz srca jer se lažni jako brzo provaljuje.

Visoka punđa – da, frajeri vole dugu kosu, no kad im otvorite pogled na vrat i uši visokom punđom, oni samo mogu razmišljati o trenutku kad će je raspustiti i gledati kako se kosa valja niz vaša ramena…

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.