Nije se rodio ‘ko bi ženi udovoljio, česta je rečenica u ustima muškaraca. Nerijetko tvrde i da im cijeli život ne bi bio dovoljan da shvate što žene žele. Istina je da ni žene vrlo često ne znaju što hoće, no da bi bile sretne u vezi ili braku, ovih sedam kvaliteta je apsolutno neophodno.

1. Vjernost
Snaga vaše veze ovisi o njoj. Dovede li se ona u pitanje, sve se ruši kao kula od karata, bez obzira koliko ste dugo gradili to što ste imali, prenosi 24sata.

2. Iskrenost
Potpuna iskrenost i razgovor o svemu jedini je način da vas dvoje funkcionirate kao jedno i imate potpuno povjerenje jedno u drugo. Čak i bijele laži mogu narušiti ljubavni odnos. To uključuje i one situacije u kojima mislite da je bolje malo slagati nego reći istinu, poput onih kada joj neka odjeća ne stoji ili joj jelo ovaj put nije baš uspjelo.

Shvati li da lažete, mislit će da joj lažete i u svim drugim takvim situacijama. Zato bolje budite iskreni ali i taktični. Ako ne znate kako pristupiti u takvim situacijama, zamislite što biste vi tada voljeli čuti i tako joj recite.

3. Vrijeme
Kada odvojite vrijeme za svoju dragu i kvalitetno ga posvetite samo njoj, to će sigurno znati cijeniti. Zbog toga će se uvijek iznova zaljubljivati u vas jer će znati da je volite i cijenite, i ono najvažnije – da volite provoditi vrijeme s njom, piše Fish Honey.

4. Razumijevanje
Možda ćete često čuti od svoje drage “ti mene uopće ne razumiješ”. To je možda zato što ste je samo površno shvatili, što niste doista razumjeli koliko se loše/tužno/razočarano osjeća u tom trenutku. Ako je vi ne shvatite kako treba, potcijenit ćete njezine osjećaje u tom trenutku i zato će vam predbacivati da je ne razumijete. Razgovarajte s njom i ako nešto niste shvatili, tražite da vam objasni što je to što niste razumjeli.

5. Emotivnost
Ni jedna žena ne želi da se njezin frajer pretvori u ženu kada su u pitanju emocije. One samo žele da pokažete da ih imate, da pokažete suosjećajnost, nježnost i emotivnost, da ste čovjek u ključnim situacijama. Pred ženom nikad nećete ispasti ranjivi ako pokažete emocije, možete biti samo voljeni.

6. Budite njena snaga
Žene vole kada se mogu osloniti na svog muškarca. Kada on za nju predstavlja sigurnu luku kada joj je teško i mentalno i fizički. A s druge strane, muškarci vole taj osjećaj da su potrebni.

7. Strast prema životu
Muškarac koji zna što želi od života uvijek je poželjan. Ako se trudi i radi, gradi svoju budućnost i ima viziju što želi od nje, partner je koji zrači samopouzdanjem. Njegova strast u očima postaje i njena strast prema njemu, prenosi 24sata.

The following two tabs change content below.
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.