Vole li dečki 20-tih godina zrelije dame? Prije nekoliko mjeseci objavljena je studija koja je slomila srca mnogih mladih žena.Uz dijeljenje ove depresivne vijesti, žene preko 22 godine postaju mane privlačnije, kažu muškarci.

Nova studija koja je testirana an više od 45 000 muškaraca koji preko interneta traže srodnu dušu potvrdilo je da muškarci između 20 i 29 godina ipak vole starije žene.Iako su neka druga istraživanja tvrdila da muškarci vole mlađe žene, ovo istraživanje pokazuje da prema ispitanim muškarcima, muškarci vole otprilike oko 11 godina žene starije od sebe.

Prema psihologinji Sam Owen, razlog interesa muškaraca prema starijim ženama, vjerojatno ima puno veze s mijenjanjem današnjeg društva.

”To vjerojatno ukazuje na promjene u rodnim ulogama u suvremenom društvu prema većoj jednakosti među spolovima”, kaže Owner. ”Mladi muškarci danas vjerojatno prepoznaju da su starije žene više odgovornije od djevojaka njihove generacije. Prosječna starija žena mora voditi brigu o karijeri, djeci, čišćenju, financijama, druženju, fitnesu…, što se čini kao zanimljiv i atraktivan izbor.”

Međutim, suprotno onome što mladi muškarci žele, studija je pokazala da žena vole biti mlađe ako su starije od 50 godina, u nadi da će doista naći partnera nekoliko godina starijeg od sebe. Mlađe žene, također, vole muškarce starije od sebe i do 10 godina, a dok žene ne traže mlađeg muškarca mlađeg od nje najviše 3 godine.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.