Po sedmi put za redom, naše planinarsko društvo HPD Prenj 1933. i ove godine vas poziva na manifestaciju radosti i ljepote druženja žena u prirodi. Kao i do sada, vodimo vas u proljetnu žensku avanturu “100 žena u planini” u spomen na inicijatoricu Marinu Dodik.

Polazak je predviđen 12.4.2015. u 8 sati ispred stadiona Zrinjskog. I ovaj put idemo, uz druženje, pjesmu i sjećanje, na Žlijeb, divni predio planine Čvrsnice.

Uspon traje 2-2,5 sata kroz bukovu šumu punu proljetnica. Na putu prolazimo pored dva izvora pitke vode, gdje ćemo se okrijepiti i nastaviti do kućice na Žlijebu. Nakon odmora vodimo vas do vidikovca, gdje je postavljena spomen ploča za Marinu, i gdje možete uživati u jedinstvenom pogledu na litice i vrhove planine Čvrsnice. Povratak je predviđen u popodnevnim satima.

Prijave najdalje do subote, 11.4.2015. do 12 sati na e-mail uspon.zena@gmail.com ili na broj 063 348 548 (Ana).

Cijena participacije od 10 KM pokriva troškove prijevoza, vođenja i organizacije izleta. Obucite se lagano, slojevito i udobno. Ne zaboravite ponijeti presvlak, min. 0,5l vode i hranu za jedan dan. Svježe voće ili kava u termosici bi vas mogli osvježiti kada stignemo na vrh. Dobru volju ako i ne ponesete, pronaći ćete je uz put!
Ovim putem zahvaljujemo našem sponzoru HT Eronetu, koji je uz Uspon žena već nekoliko godina.

Bake, majke, djevojke, djevojčice, sve vi koje želite poći s nama, dobro nam došle!

Radujemo se druženju s vama!
Članice HPD-a Prenj 1933.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.